HVAD LÆRER DU?

ET MERITGIVENDE 6-UGERS KURSUS I FORANDRINGSLEDELSE & CSR

Hvad lærer du?

På kurset Sustainable Business Change Manager vil nogle af Danmarks førende CSR-specialister og praktikere give dig den nyeste viden og værktøjer en forandringsleder skal bruge til at integrere bæredygtighed og samfundsansvarlighed (CSR) i hjertet af en virksomheds forretningsstrategi og organisation.

 

Efter endt kursus vil du have lært om forandringsledelse i både teori og praksis. Du vil også have opnået et 360-graders overblik over nyeste viden og tendenser indenfor CSR ver. 2.0. Og du vil have fået og afprøvet værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats, der understøtter en virksomheds udviklings- og forretningsmål.

 

Kort sagt vil du få både praktisk anvendelig og meritgivende CSR-viden og værktøjer, der opgraderer både din faglighed og dit CV.

 

På kurset kommer vi med en kombination af undervisning, real-life cases og praktiske øvelser helt konkret rundt om de fire afgørende hjørnesten for bæredygtig forretningssucces (4Cs): Strategi, Organisation, Partnerskaber, Kommunikation.

 

Download hele kursusprogrammet hér

 

 

 

STRATEGI

Clear Purpose

 

Sociale megatrends

 

Bæredygtige forretningsmodeller

 

CSR-strategier og indsatsområder

 

Love og internationale retningslinjer

 

Værktøjskasse & opgaver

ORGANISATION

Corporate Engagement

 

Forandringsledelse

 

CSR-organisering

(struktur & kultur)

 

Interne programmer

 

Medarbejderinvolvering

 

Employer branding

 

Værktøjskasse & opgaver

 

PARTNERSKABER

Collaborative Co-Creation

 

Shared value partnerskaber

 

Interessentinvolvering

 

Grønne & sociale indkøb

 

Ansvarlig leverandørstyring version 2.0

 

Corporate social innovation

 

Værktøjskasse & opgaver

 

KOMMUNIKATION

Clear Communication

 

Kommunikationsstrategier

 

Ekstern CSR-kommunikation

 

Intern CSR-kommunikation

 

Autentisk branding

 

CSR rapportering

 

Værktøjskasse & opgaver

Kurset Sustainable Business Change Manager udbydes af KEA, Københavns Erhvervsakademi i samarbejde med TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.

 

Kurset bygger på akademifaget Forandringsledelse, og er hentet fra Akademiuddannelsen i Ledelse, men hér med særligt fokus på CSR. Kurset har et omfang på 10 ECTS, og er godkendt til 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige. Kurset afsluttes med eksamen.

 

Der udbydes kun 2 hold i dette kursus, så dette er din enestående chance for at få en kombination af både praktisk anvendelig og meritgivende CSR-viden og værktøjer, der opgraderer både din faglighed og dit CV.

Copyright © 2014. TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

SUSTAINABLE BUSINESS CHANGE MANAGER