GIVE & GROW

Har du motivationen men ikke økonomien til at deltage?


Så kan du søge om én af vores Give & Grow-pladser på Sustainable Business Change Manager.


En del af The Social Business Company's mission er at bidrage til en kultur, hvor man giver mens man selv vokser - vi kalder det for Give & Grow (læs mere hér).


Derfor har vi øremærket et par pladser til en særlig Give & Grow-pris på 28.000 kr. ekskl. moms til deltagere, som har motivationen, men ikke økonomien, til at betale den fulde pris for forløbet (normalpris 44.995 kr). Der er mulighed for ratebetaling.


Hvis det lyder interessant for dig, kan du sende en motiveret ansøgning til os hér. Iværksættere, små NGOer, studerende og jobsøgende prioriteres.

Give & Grow

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.