TILMELDING

Tilmelding

Der udbydes kun ét hold årligt i uddannelsen Sustainable Business Change Manager, så der er rift om pladserne.


For at forhåndsreservere* eller tilmelde dig et af holdene, skal du blot udfylde dine kontaktoplysninger nedenfor.


Så kontakter vi dig med svar på om der er plads til dig, besvarer de spørgsmål du måtte have - og hjælper dig med alt det praktiske, så du kommer rigtigt i gang med forløbet.


Du kan se hvad andre har fået ud af at deltage i Sustainable Business Change Manager hér.


Vil du have besked, når vi opretter nye Sustainable Business Change Manager hold eller Masterclasses? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor.


Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte med de spørgsmål du måtte have.


*Forhåndsreservationer er ikke-bindende, men sikrer dig forhåndsret til at deltage, da der er begrænsede pladser på vores hold.Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.