HVEM STÅR BAG

Hvem står bag?

UDBYDERNE


Sustainable Business Change Manager udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®,  én af Skandinaviens førende trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder med speciale i koblingen mellem CSR, forretningsudvikling og innovation.


Gennem de sidste 18 år har virksomheden samarbejdet med en lang række af Skandinaviens mest respekterede virksomheder og organisationer som

fx Novo Nordisk, VELUX, ISS, Coloplast, Vækstfonden, Demant, Middelfart Sparekasse, AP Pension, Realdania, Odense Kommune, Rudersdal Kommune, Diakonissestiftelsen, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri samt undervisningsinstitutioner som KEA, Kaospiloterne, CBS og Aarhus Universitet.


I 2020 blev virksomheden anerkendt med Corporate Vision's Small Business Award i kategorien "Most Innovative Business Speaking & Consultancy Firm, Scandinavia"


Uddannelsen udbydes i samarbejde med Dansk Erhverv og Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).


Tania Ellis er en internationalt anerkendt og prisbelønnet ekspert med speciale i CSR, bæredygtig forretningsudvikling og social innovation.


Hun har en Executive MBA,og 30 års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv, herunder de sidste 18 år som direktør og specialrådgiver i egen virksomhed, The Social Business Company.


Tania er også forfatter til den internationalt anerkendte bog

'The New Pioneers '', som i 2010

kom på Cambridge's Top 40

liste over verdens bedste bøger

om bæredygtig business.


www.taniaellis.com

www.thenewpioneers.biz


UNDERVISERNE


Tovholder og primær underviser på Sustainable Business Change Manager er den prisbelønnede CSR-ekspert Tania Ellis samt andre kompetente specialister, der trækker på deres mangeårige erfaring inden for bl.a. rapportering, leverandørhåndtering og andre CSR-relaterede forretningsdiscipliner.


Derudover vil du nyde godt af gæsteindlæg fra andre eksperter og fagspecialister med praktiske erfaringer inden for eksempelvis indkøb, kommunikation, salg, branding, ledelse og forretningsudvikling fra innovative startups, danske SMVer eller multinationale virksomheder. Som fx CARCEL, KLS PurePrint, LeoPharma og VELUX. 


Gæsteunderviserne udvælges og tilpasses til det enkelte holds deltagerprofiler og brancher, så du får levendegjort teorier og metodikker gennem relevante real-life cases, problemstillinger og løsninger.


Her kan du møde nogle af dem, som vi har haft stor glæde af på vores foregående hold:

Til dagligt arbejder Lars Konggaard med CSR-rådgivning inden for bl.a. rapportering, og har tidligere arbejdet 

som senior konsulent med speciale inden for CSR, bæredygtighed og strategiudvikling hos revisions- og konsulentfirmaet KPMG Denmark.


På kurset giver Lars os en grundig forståelse for, hvilken betydning årsregnskabslovens §99a og 99b har for virksomheders CSR rapportering. Lars giver os også et indblik i, hvordan man kan tilrettelægge rapporteringsprocessen i praksis.


www.csr-raadgivning.dk

Birgitte Kofod Olsen er uddannet jurist og rådgiver og partner i konsulentvirksomheden Carve, og har speciale i dataetik og compliance-risk-governance tilgangen til CSR.På kurset gør Birgitte os klogere på risikostyringsdelen af CSR.Vi lærer om, hvordan man som virksomhed kan sætte sine due diligence processer i system med afsæt i lovgivning, internationale principper og retningslinjer.


www.carve.dk

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.