HVEM STÅR BAG


EN PRAKTISK UDDANNELSE MED CERTIFICERING I FORANDRINGSLEDELSE & CSR VERSION 2.0

SUSTAINABLE BUSINESS CHANGE MANAGER

Hvem står bag?

UDBYDERNE


Sustainable Business Change Manager udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®,  én af Skandinaviens førende trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder med speciale i koblingen mellem CSR, forretningsudvikling og innovation.


Gennem de sidste 15 år har virksomheden samarbejdet med en lang række af Skandinaviens mest respekterede virksomheder og organisationer som

fx VELUX, Codan, ISS, Novo Nordisk, Coloplast, DONG Energy, Middelfart Sparekasse, ALECTIA, KAB, Odense Kommune, Københavns Kommune, Kooperationen, CARE, Kræftens Bekæmpelse, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri samt undervisningsinstitutioner som KEA, Kaospiloterne, CBS og Aarhus Universitet.


www.thesocialbusinesscompany.comTania Ellis er en internationalt anerkendt og prisbelønnet social business ekspert med speciale i CSR, social innovation og socialt entreprenørskab.


Hun har en Executive MBA,og 24 års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv, herunder de sidste 15 år

som direktør og specialrådgiver i egen virksomhed, The Social Business Company.


Tania er også forfatter til den internationalt anerkendte bog

'The New Pioneers '', som i 2010

kom på Cambridge's Top 40

liste over verdens bedste bøger

om bæredygtig business.


www.taniaellis.com

www.thenewpioneers.biz


UNDERVISERNE


Tovholder og primær underviser på Sustainable Business Change Manager er den prisbelønnede CSR-ekspert Tania Ellis samt andre kompetente specialister, der trækker på deres mangeårige erfaring inden for bl.a. rapportering, leverandørhåndtering og andre CSR-relaterede forretningsdiscipliner.


Derudover vil du nyde godt af gæsteindlæg fra andre eksperter og fagspecialister med praktiske erfaringer inden for eksempelvis indkøb, kommunikation, salg, branding, ledelse og forretningsudvikling fra innovative startups, danske SMVer eller multinationale virksomheder. Som fx CARCEL, KLS PurePrint, LeoPharma og VELUX. 


Gæsteunderviserne udvælges og tilpasses til det enkelte holds deltagerprofiler og brancher, så du får levendegjort teorier og metodikker gennem relevante real-life cases, problemstillinger og løsninger.


Her kan du møde nogle af dem, som vi har haft stor glæde af på vores foregående hold:

Til dagligt arbejder Lars Konggaard med CSR-rådgivning inden for bl.a. rapportering, og har tidligere arbejdet 

som senior konsulent med speciale inden for CSR, bæredygtighed og strategiudvikling hos revisions- og konsulentfirmaet KPMG Denmark.


På kurset giver Lars os en grundig forståelse for, hvilken betydning årsregnskabslovens §99a og 99b har for virksomheders CSR rapportering. Lars giver os også et indblik i, hvordan man kan tilrettelægge rapporteringsprocessen i praksis.


www.csr-raadgivning.dk

Thomas Trier Hansen er ekstern rådgiver til det svenske konsulenthus Enact, ekspertmedlem af Mægling- og Klageinstitutionen for Ansvarlig Virksomhedsadfærd og advokat med speciale i menneskerettigheder i sit eget advokatfirma Trier Law.


På kurset gør Thomas os klogere på den juridiske side af CSR.


Vi lærer om, hvordan man som virksomhed kan sætte sit arbejde med menneskerettigheder i system med udgangspunkt i bl.a. internationale principper og retningslinjer.


www.trierlaw.dk

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.


Vi samarbejder med

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.