HVAD ER CSR 2.0?

Hvad er CSR ver. 2.0?

FRA VELGØRENHED TIL FORRETNING


At arbejde med samfundsansvar er mere end blot at donere penge til en hjælpeorganisation eller at sponsorere den lokale fodboldklub. I dag er samfundsansvar blevet et konkurrenceparameter på linje med pris og kvalitet.


I CSR ver. 2.0 arbejder virksomheder for at få samfundsengagementet helt ind i hjertet af både forretning og organisation.


Derved kommer CSR ikke længere til kun at være forbeholdt en særlig afdeling for samfundsansvar, men snarere til at berøre alle funktioner i en virksomhed lige fra HR, kommunikation og markedsføring til indkøb, salg og forretningsudvikling.


FREMTIDENS KOMPETENCER - NU!


Med Sustainable Business Change Manager får du både viden og værktøjer, der kvalificerer dig til at forstå og tilrettelægge arbejdet med at kombinere forretningsudvikling med samfundsansvar i praksis på tværs af en række discipliner.


Vi giver dig med andre ord de kompetencer erhvervslivet efterspørger ved at klæde dig på til at at lede forandrings-processer, der kobler samfundsværdi med virksomhedens bundlinje.


Du kan læse mere om CSR-forventninger og krav til danske virksomheder - nu og i fremtiden - på www.samfundsansvar.dk

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.