HVAD LÆRER DU?

Hvad lærer du?

På Sustainable Business Change Manager vil nogle af Danmarks førende CSR- og bæredygtig business specialister og praktikere give dig den nyeste viden og værktøjer en forandringsleder skal bruge til at integrere bæredygtighed og samfundsansvarlighed (CSR) i hjertet af en virksomheds forretningsstrategi og organisation.


Efter endt forløb vil du have lært om forandringsledelse i både teori og praksis. Du vil også have opnået et 360-graders overblik over nyeste viden og tendenser indenfor bæredygtig business og CSR ver 2.0. Og du vil have fået og afprøvet værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats, der understøtter din virksomheds udviklings- og forretningsmål.


Kort sagt vil du få både praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en bæredygtig handlingsplan for din egen virksomhed.


På uddannelsen kommer vi med en kombination af undervisning, real-life cases og praktiske øvelser helt konkret rundt om de fire afgørende hjørnesten for bæredygtig forretningssucces (4Cs): Strategi, Organisation, Partnerskaber, Kommunikation.


Download hele programmet hér

Se hvad andre deltagere har fået ud af forløbet hér 

Læs også Viden og værktøjer til shared value i praksis

Se øvrig presseomtale hér (i højre spalte nederst på siden)

 



STRATEGI

Clear Purpose


Sociale megatrends


Bæredygtige forretningsmodeller


Bæredygtige forretnings- strategier og CSR- indsatsområder


Love og internationale retningslinjer


Værktøjskasse & opgaver

ORGANISATION

Corporate Engagement


Forandringsledelse


CSR-organisering

(struktur & kultur)


Leder- og medarbejderinvolvering


Interne programmer


Employer branding


Værktøjskasse & opgaver

PARTNERSKABER

Collaborative Co-Creation


Grønne & sociale indkøb


Ansvarlig leverandørstyring version 2.0


Shared value partnerskaber

og værdikædealliancer


Kundeinvolvering & salg

(B2B + B2C)


Værktøjskasse & opgaver

KOMMUNIKATION

Clear Communication


CSR rapportering

Kommunikationsstrategier


Ekstern + intern
CSR-kommunikation


Greenwashing & dilemmaer 


Autentisk branding

Værktøjskasse & opgaver

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med