HVAD LÆRER DU?

Hvad lærer du?

På Sustainable Business Change Manager vil nogle af Danmarks førende CSR-specialister og praktikere give dig den nyeste viden og værktøjer en forandringsleder skal bruge til at integrere bæredygtighed og samfundsansvarlighed (CSR) i hjertet af en virksomheds forretningsstrategi og organisation.


Efter endt forløb vil du have lært om forandringsledelse i både teori og praksis. Du vil også have opnået et 360-graders overblik over nyeste viden og tendenser indenfor CSR ver 2.0. Og du vil have fået og afprøvet værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats, der understøtter din virksomheds udviklings- og forretningsmål.


Kort sagt vil du få både praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.


På uddannelsen kommer vi med en kombination af undervisning, real-life cases og praktiske øvelser helt konkret rundt om de fire afgørende hjørnesten for bæredygtig forretningssucces (4Cs): Strategi, Organisation, Partnerskaber, Kommunikation.


Download hele programmet hér

Se hvad andre deltagere har fået ud af forløbet hér 

Læs også Viden og værktøjer til shared value i praksis

Se øvrig presseomtale hér (i højre spalte nederst på siden)

 STRATEGI

Clear Purpose


Sociale megatrends


Bæredygtige forretningsmodeller


CSR-strategier og indsatsområder


Love og internationale retningslinjer


Værktøjskasse & opgaver

ORGANISATION

Corporate Engagement


Forandringsledelse


CSR-organisering

(struktur & kultur)


Interne programmer


Medarbejderinvolvering


Employer branding


Værktøjskasse & opgaver


PARTNERSKABER

Collaborative Co-Creation


Shared value partnerskaber


Kundeinvolvering & salg


Grønne & sociale indkøb


Ansvarlig leverandørstyring version 2.0Værktøjskasse & opgaver

KOMMUNIKATION

Clear Communication


Kommunikationsstrategier


Ekstern CSR-kommunikation


Intern CSR-kommunikation


Autentisk branding


CSR rapportering


Værktøjskasse & opgaver

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.