6-GODE-GRUNDE

Hvorfor kan uddannelsen betale sig for din virksomhed?


Hvis uddannelsen skal betales af din arbejdsgiver, har du måske brug for nogle overbevisende argumenter for, hvorfor uddannelsen er investeringen værd. Her er 6 gode grunde, som du måske kan bruge:


✔ For bare 3571 kr. + moms pr. dag, får I et højt fagligt niveau af undervisning, fagbøger, forplejning, undervisningsmaterialer, praktiske værktøjer og skabeloner samt certificering.


✔ Udover en dygtiggjort og motiveret medarbejder, får din virksomhed oven i købet en struktureret proces for udarbejdelse af egen CSR-handlingsplan med løbende kompetent sparring undervejs.


✔ Da forløbet er bygget op omkring udarbejdelsen af en handlingsplan for egen virksomhed, giver det samtidig mulighed for, at I kan tilrettelægge et strategiudviklingsforløb internt i virksomheden sideløbende med, at du tager uddannelsen.


I kan eksempelvis nedsætte en arbejdsgruppe, hvor du er tovholder. Hver gang du har taget et modul, kan du fx dele din nye viden med projektgruppen, og diskutere og løse opgaverne i samarbejde med dem.


På den måde sikrer I jer, at der ikke bliver tale om indkapslet læring, som kun du får glæde af, men at det rent faktisk også kommer resten af organisationen til gode.


✔ Når du er færdig med uddannelsen har du ikke kun en certificering til dit CV, men din virksomhed får også en praktisk handlingsplan, der skal sikre en integreret, forretningsdreven og værdiskabende CSR-indsats.


✔ Du får som deltager en digital værktøjskasse og materialer, som du kan vende tilbage til også efter endt uddannelse, når du skal til at bruge det i konkrete arbejdssammenhænge i virksomheden.


✔ Hvis I skulle hyre en CSR-konsulent til at udvikle en handlingsplan som den på på uddannelsen, vil I snildt kunne komme til at betale helt op til det fire-fem dobbelte af uddannelsens pris.


Hvis du har brug for flere gode argumenter - eller ønsker at høre mere om udbyttet og erfaringerne fra nogle af vores tidligere deltagere - er du altid velkommen til at kontakte os.


6 Gode Grunde

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.

Vi samarbejder med