PRAKTISK INFO

DATOER 2018 & 2019

 

Hold 2 / 2018 start: 27. aug 2018

Hold 2 / 2018 eksamen: 14. dec 2018

Tilmeldingfrist: 20. aug 2018

 

Hold 1 / 2019 start: 27. feb 2019

Hold 1 / 2019 eksamen: 18. juni 2019

Tilmeldingfrist: 15. feb 2019

 

Hold 2 / 2019 start: 28. aug 2019

Hold 2 / 2019 eksamen: 13. dec 2019

Tilmeldingfrist: 16. aug 2019

 

Hvis du ønsker at modtage mere information om holdene i 2018 eller at forhåndsreservere en plads, så klik på det grønne banner under denne boks.

 

NYE HOLD

 

Vil du have besked, når vi opretter nye hold?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev hér.

 

AFHOLDELSESSTED

 

Kosmopol v. DEA

Fiolstræde 44

1171 København K

 

 

 

EN PRAKTISK UDDANNELSE MED CERTIFICERING I FORANDRINGSLEDELSE & CSR VERSION 2.0

SUSTAINABLE BUSINESS CHANGE MANAGER

Praktisk info

HVEM KAN DELTAGE?

 

Uddannelsen er til dig som ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse med særligt fokus på CSR ver 2.0, hvor samfundsansvar kobles til forretningsudvikling og innovation.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med området. Forløbet vil netop give dig en grundig introduktion til begreber og metodikker, og i deltagerinteraktionen lægger vi vægt på at bringe deltagernes forskellige baggrunde i spil, så alle kan få et udbytte af at være med.

 

 

ER DU IKKE CSR-CHEF I VIRKSOMHEDEN?

 

Selvom du ikke sidder med den formelle CSR-titel i virksomheden, kan du med fordel få et udbytte fra uddannelsen, da den rækker ind over forretnings-discipliner som HR, miljø & kvalitet, kommunikation, branding, partnerskaber

og forretningsudvikling (se mere under Hvad lærer du?).

 

Du kan også bruge uddannelsen til at positionere dig til en CSR-stilling internt i virksomheden, da du gennem forløbet får mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.

 

 

ER DU ALLEREDE CSR-CHEF I VIRKSOMHEDEN?

 

Mange CSR-professionelle er ofte startet i helt andre stillinger inden for eksempelvis HR, kommunikation, miljø og kvalitet eller public affairs, og har derfor ofte også forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

 

Så selvom du måske allerede arbejder med CSR, kan det give god mening for dig at tage denne uddannelse, da det giver dig et 360-graders overblik over, hvordan du kan arbejde videre med mere forretningsorienteret CSR, som understøtter din virksomheds udviklings- og forretningsmål.

 

 

ER DU SELVSTÆNDIG KONSULENT?

 

Overvejer du at specialisere dig i CSR-rådgivning? Eller har du allerede taget hul på rådgivningsopgaver, men ønsker at få nyeste viden og egen værktøjskasse til at arbejde med CSR version 2.0? Så kan Sustainable Business Change Manager give dig en god start eller fornyet kompetence til dit videre rådgivnings-arbejde.

 

 

UNDERVISERE

 

Tovholder og primær underviser på uddannelsen er den prisbelønnede CSR-ekspert Tania Ellis samt andre kompetente undervisere fra The Social Business Company.

 

Undervejs vil du desuden nyde godt af gæsteindlæg af fx virksomhedsledere, CSR-chefer og andre dygtige fagspecialister, så du får levendegjort teorier og metodikker gennem real-life cases.

 

Se mere om underviserne hér

 

 

UNDERVISNINGSFORM OG -INDHOLD

 

Uddannelsen er baseret på en kombination af undervisning, virksomhedsindlæg, case-analyser og praktiske øvelser med en høj grad af interaktion med og mellem deltagerne.

 

Forløbet består af 5 moduler, der løber over 5 måneder. Hvert modul rundes af med opgaver og en skræddersyet værkstøjskasse, som bruges til en samlet CSR-handlingsplan, der lægges til grund for den afsluttende eksamen.

 

Download program med samlet praktisk info hér

 

 

UNDERVISNINGSDAGE

 

Der vil være 14 undervisningsdage (kl. 9-1530) inkl. eksamensdag fordelt over en periode på 5 måneder (ca. 3 undervisningsdage om måneden). Der vil være forberedelse mellem modulerne i form af selvstudie, løsning af opgaver og eksamensforberedelse. Pensums omfang er på cirka 300-400 sider.

 

 

EKSAMEN & CERTIFICERING

 

Certificeringen kræver at du deltager i hele programmet, løser de dertilhørende opgaver undervejs til egen handlingsplan, og at du består vores mundtlige eksamen.

 

Eksamen består af en 30 min. mundtlig prøve kombineret med en kort 2-siders skriftlig CSR-handlingsplan, der inkluderer opsummering af konklusioner fra uddannelsens modulopgaver.

 

Ved eksamen vil din forståelse og praktiske anvendelse af pensum blive vurderet af udbyder samt en ekstern eksaminator fra Dansk Erhverv.

 

Bestået eksamen honoreres med certificering og diplom.

 

 

UNDERVISNINGSSPROG

 

Det primære undervisningssprog er dansk, men der kan forekomme gæsteindlæg på engelsk. Undervisningsmaterialet vil ligeledes være på både dansk og engelsk. Eksamensopgaven og selve eksamen foregår på dansk.

 

 

VIL DU HØRE HVAD ANDRE HAR FÅET UD AF FORLØBET?

 

Vores tidligere deltagere har forskellige erfaringer med at arbejde med forretning og samfundsansvar - lige fra kommercielle partnerskaber med NGO-sektoren til socialt iværksætteri og CSR i den kommercielle verden. For at høre mere om, hvad andre har fået ud af at deltage på kurset: klik hér

 

VIL DU HAVE INFO OM PRISER, DATOER, TILMELDING?

 

I de grå spalter her til højre på siden finder du praktisk information om priser, reservation og tilmelding. Hvis du savner nogle gode salgsargumenter for, hvorfor uddannelsen er investeringen værd, finder du også disse i den næstøverste grå spalte her til højre for.

 

ER DU I TVIVL OM NOGET?

 

Du er velkommen til at kontakte os for at få svar på de spørgsmål, du måtte have.

 

 

NYHEDSBREV

 

Vil du have besked, når vi opretter nye Sustainable Business Change Manager hold eller Masterclasses? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev hér.

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.

 

Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.

 

Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.

Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Reservér din plads nu for sikre en plads

på ét af vores to årlige hold. Du vil efter din reservation blive ringet op for endelig afklaring vedr. kurset, og med svar på om der er plads

til dig. Forhåndsreservationer er ikke-bindende.

DELTAGERPRIS 2018

 

Deltagerpris: 44.995 kr. + moms

Dansk Erhverv medlemmer: 39.995 kr. + moms

 

Har du motivationen, men ikke økonomien til at betale fuld deltagerpris? Så læs videre hér.

 

Deltagerprisen dækker over 14 undervisningsdage inkl. eksamen samt forplejning, undervisningsmaterialer og digital værktøjskasse. Der er mulighed for ratebetaling.

 

Har du brug for nogle gode salgsargumenter for, hvorfor din virksomhed skal investere i denne uddannelse til dig? Så læs videre hér og få 6 Gode Grunde.

 

TILMELDING / RESERVATION

 

Der afholdes kun 2 hold årligt, så der er rift om pladserne. Derfor anbefaler vi, at du reserverer din plads nu, hvis du vil være sikker på at kunne deltage på et af de kommende hold.

 

Du vil efter din forhåndsreservation blive ringet op for afklaring og få svar på dine eventuelle spørgsmål.

 

TILMELDINGSFRIST

 

Senest 10 dage før holdets startdato. Hvis du er sent ude, er du velkommen til at kontakte os alligevel. Så ser vi om vi kan få en lynekspedition igennem.

 

 

 

Vi samarbejder med