HVEM STÅR BAG


Jakob Gaard Nielsens formelle titel hos den populære restaurantkæde Sticks'n Sushi er CSR Manager, men i daglig omtale refererer kollegaerne til Jakob som virksomhedens interne Troublemaker.


På kurset fortæller Jakob om sine praktiske erfaringer på godt og ondt som change manager i bæredygtighedens navn, så du får et lavpraktisk indblik i hvordan sustainable business change management kan komme til udtryk ude i det virkelige liv.


www.sticksnsushi.dk

Hanne Lindblad er adm. direktør for lavprismobilselskabet Call Me. I 2011 udviklede hun strategien Trust, som integrerer samfundsansvar og social kapital (tillid) i hjertet af Call Me’s forretning.


“Tal ordentligt”-bevægelsen er den foreløbige kulmination på Call Me’s interne arbejde med at flytte fokus fra profit til formål.


På kurset fortæller Hanne, hvordan arbejdet med formål/Purpose allerede har skabt resultater

på både de indre og ydre bundlinjer.


www.callme.dk

Alis Sindbjerg Hemmingsen har mangeårig praktisk erfaring som professionel indkøber for store virksomheder som LEGO og Danfoss.


I dag har Alis med sin internationale rådgivningsvirksomhed Responsible Procurement markeret sig som en af verdens førende eksperter inden for ansvarlige og bæredygtige indkøb.


På kurset giver Alis dig et professionelt

indblik i responsible procurement

ver 2.0.


www.responsibleprocurement.dk

Til dagligt arbejder Lars Konggaard som senior konsulent med speciale inden for CSR, bæredygtighed og strategiudvikling hos revisions- og konsulentfirmaet KPMG Denmark.


På kurset giver Lars os en grundig forståelse for, hvilken betydning årsregnskabslovens §99a og 99b har for virksomheders CSR rapportering. Lars giver os også et indblik i, hvordan man kan bruge rapporteringsværktøjet GRI i praksis.


www.kpmg.dk


EN PRAKTISK UDDANNELSE MED CERTIFICERING I FORANDRINGSLEDELSE & CSR VERSION 2.0

SUSTAINABLE BUSINESS CHANGE MANAGER

Hvem står bag?

UDBYDERNE


Sustainable Business Change Manager udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®,  én af Skandinaviens førende trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder med speciale i koblingen mellem CSR, forretningsudvikling og innovation.


Gennem de sidste 15 år har virksomheden samarbejdet med en lang række af Skandinaviens mest respekterede virksomheder og organisationer som

fx VELUX, Codan, ISS, Novo Nordisk, Coloplast, DONG Energy, Middelfart Sparekasse, ALECTIA, KAB, Odense Kommune, Københavns Kommune, Kooperationen, CARE, Kræftens Bekæmpelse, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri samt undervisningsinstitutioner som KEA, Kaospiloterne, CBS og Aarhus Universitet.


www.thesocialbusinesscompany.comTania Ellis er en internationalt anerkendt og prisbelønnet social business ekspert med speciale i CSR, social innovation og socialt entreprenørskab.


Hun har en Executive MBA,og 24 års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv, herunder de sidste 15 år

som direktør og specialrådgiver i egen virksomhed, The Social Business Company.


Tania er også forfatter til den internationalt anerkendte bog

'The New Pioneers '', som i 2010

kom på Cambridge's Top 40

liste over verdens bedste bøger

om bæredygtig business.


www.taniaellis.com

www.thenewpioneers.biz


UNDERVISERNE


Tovholder og primær underviser på Sustainable Business Change Manager er den prisbelønnede CSR-ekspert Tania Ellis samt andre kompetente undervisere fra The Social Business Company, der trækker på deres mangeårige erfaring inden for kommunikation og formidling, CSR og socialt entreprenørskab samt virksomhedsledelse og forretningsudvikling af både ambitiøse multinationale brands og innovative startups.


Derudover vil du nyde godt af gæsteindlæg fra andre eksperter og fagspecialister, så du får levendegjort teorier og metodikker gennem real-life cases, problemstillinger og løsninger. Her kan du møde nogle af dem, som vi har haft stor glæde af på vores foregående hold:


Veronica D'Souza er en erfaren social entreprenør og co-founder af den internationalt anerkendte sociale virksomhed Ruby Cup.


Virksomheden har allerede vundet adskillige internationale priser, og Veronica er idag udvalgt social entreprenør for anerkendte organisationer som SOCAP, Ashoka og Humanity in Action.


På kurset deler Veronica ud af sine

praktiske startup-erfaringer med shared

value partnerskaber, brugerdreven

innovation mm.


www.ruby-cup.com

Thomas Trier Hansen er ekstern konsulent for revisionsfirmaet Deloitte og advokat med speciale i menneskerettigheder hos advokatfirmaet Nordic Law Group.


På kurset gør Thomas os klogere på den juridiske side af CSR.


Vi lærer om, hvordan man som virksomhed kan sætte sit arbejde med menneskerettigheder i system med udgangspunkt i bl.a. internationale

principper og retningslinjer.


www.nordiclawgroup.com

Som CSR-ansvarlig i tekstilvirksomheden IC Companys har Morten Lehmann indgående erfaringer med både krisehåndtering, risiko- og leverandørstyring.


Men i længden er dette ikke nok.


På kurset fortæller Morten om, hvordan man i praksis kan gå fra risikominimering og leverandørstyring til forretningsoptimering og proaktive alliancer med aktører i virksomhedens værdikæde.


www.iccompanys.com

Anne Mette Brasen har speciale i bæredygtige indkøb / responsible sourcing med praktisk erfaring fra store virksomheder som Maersk og COOP Trading.


På kurset giver Anne Mette os en grundig trin-for-trin indføring i, hvordan en virksomhed kan sætte sine bæredygtige indkøb samt screening og valg af leverandører i system..


www.cooptrading.com

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS - The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR trendformidlings- og rådgivningsvirksomheder.


Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.


Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.


Copyright © TANIA ELLIS - The Social Business Company®. All Rights Reserved.

Vi samarbejder med